Home Marketing 3 redenen om een Magento 2 webshop te laten maken

3 redenen om een Magento 2 webshop te laten maken

by SanderW013
3 redenen om een Magento 2 webshop te laten maken

Wie een webshop beheert, heeft ongetwijfeld wel eens van Magento gehoord. Voor die razend populaire webshopsoftware is sinds enige tijd een opvolger op de markt. Voor ondernemers die een nieuwe webshop willen, of die met een oude Magento-webshop werken, is de vraag natuurlijk: moet ik kiezen voor een Magento 2 webshop? Het nieuwe Magento-systeem is een van de meest populaire webshopsystemen van dit moment. En het is niet voor niets dat zoveel ondernemers daarvoor hebben gekozen. Magento 2 heeft namelijk veel voordelen! In dit artikel lees je de belangrijkste redenen om een webshop van Magento te laten maken. Daar hebben zowel jij als je klanten profijt van.

#1 Een webshop met snelheid

De grootste kracht van Magento zit in de snelheid van de webshop. Als het aankomt op online shoppen, telt iedere seconde. Een klant die moet wachten tot een langzame pagina laadt, ervaart al snel frustratie, of krijgt zelf het idee dat de shop niet betrouwbaar is.

Een Magento 2 webshop is volledig op snelheid geoptimaliseerd. Vergeleken met andere systemen kan een webshop van Magento soms wel tientallen procenten sneller laden. Als je veel producten online verkoopt, is dit alleen al een hele goede reden om de overstap te overwegen.

#2 Online beveiliging

De ontwikkelingen op het gebied van software gaan erg snel. Maar hackers en online criminelen bewegen net zo snel mee. Dat betekent dat je als ondernemer met een verouderde webshop al snel een risico loopt.

De nieuwe Magento 2 webshops zijn extreem veilig op het gebied van betalen. Updates worden automatisch geïnstalleerd, zodat je webshop steeds beschermd is tegen lekken en oplichterij.

#3 Eenvoudig in gebruik

Voor jou is het belangrijk dat je goed om kunt gaan met je eigen webshop. Magento 2 blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Het dashboard is eenvoudig en functioneel: het is geen enkele moeite om een product toe te voegen of om de content aan te passen.

Met een beetje oefening kan iedereen aan de slag met een Magento 2 webshop. Juist dat maakt deze optie zo aantrekkelijk!

Een webshop waar je mee uit de voeten kunt

Magento is op het moment marktleider op het gebied van webshops. De software is eenvoudig, snel en veilig. Daarmee is het de perfecte software om een succesvolle webshop mee op te zetten. Wil je meer weten over de beste manier om je nieuwe webshop op te zetten? In deze gids voor de ultieme webshop lees je alles wat je moet weten.

related posts