Home Featured 3 redenen waarom blikken ideale relatiegeschenken zijn

3 redenen waarom blikken ideale relatiegeschenken zijn

by SanderW013
blikken bedrukken

Relatiegeschenken kunnen van veel waarde zijn voor een onderneming. Ze versterken jouw bedrijfsnaam en kunnen ervoor zorgen dat een hoop prospecten bij jouw onderneming uit zullen komen, in plaats van bij een concurrent. Maar welk product moet je nou inzetten als relatiegeschenk? Kies eens voor een blikken relatiegeschenk! We geven je 3 redenen waarom blikken ideale relatiegeschenken zijn.

1.      Bewaarwaarde van een blik

Allereerst moeten we de absolute kracht van een blikken relatiegeschenk aanhalen. Deze zit in de unieke kracht van een blik, wat cruciaal is bij het behalen van een succesvolle promotiecampagne.

Het zit namelijk zo; een blik heeft de kracht om jarenlang mee te gaan. Dit in tegenstelling tot veruit de meeste andere relatiegeschenken. Ga maar eens na, hoeveel mensen ken je die een blik van een bedrijf in de kast heeft staan? Eigenlijk iedereen wel. Blikken worden vaak namelijk bewaard en steeds opnieuw weer gevuld. Zo kan een blik met bedrukking in de stijl van jouw bedrijf of onderneming dus jarenlang onder het oog van (potentiële) klanten komen!

2.      Bedrukkingsmogelijkheden

Ten tweede is een blik enorm geschikt als relatiegeschenk vanwege de bedrukkingsmogelijkheden. Een blik kan namelijk voorzien worden van bedrukking op het deksel en/of de romp van het blik. Zo kan je met een origineel en aantrekkelijke bedrukking een echte blikvanger laten maken! Deze bedrukking is van hoge kwaliteit en gaat in tegenstelling tot een kaartje of andere gepersonaliseerde verpakking ook jaren mee, net zoals het blik. Zo blijft jouw blikken relatiegeschenk jarenlang goed, samen met jouw mooie bedrukking.

Een blik kan je op verschillende manieren bedrukken, dit zijn:

  • Dekselbedrukking
    Ten eerste kan je bij elk blik het deksel laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Zo kan je jouw logo erop terug laten komen, een mooi ontwerp of een leuke boodschap.
  • ALL-over bedrukking
    Er zijn ook blikken die een ALL-over bedrukking kunnen krijgen. Deze bedrukking gaat dan over het gehele blik! Een extra bijzondere bedrukkingsmogelijkheid en daarnaast een echte aandachtstrekker.
  • Embossing
    Embossing staat los van bedrukken, het is namelijk eigenlijk wat anders. Bij een embossing drukken ze jouw logo in het deksel van het blik. Dit geeft het blik een echte premium en luxe uitstraling en ziet er bovendien erg gaaf uit.

3.      Vulling van het blik

Blikken bieden je naast de 2 bovengenoemde redenen nog een mooie mogelijkheid. Je kan namelijk zelf kiezen wat je in de blikken gaat stoppen. De mogelijkheden zijn reuze en voor elke vulling is er wel een bijpassend en perfect blik. Zo kunnen blikken gevuld worden met snoepgoed in de vorm die aansluit bij de branche, bijvoorbeeld autodrop voor een bedrijf in de autobranche. Andere vullingen dan snoep kunnen uiteraard ook. Wat het zal zijn, dat is aan jou.

related posts