Home Automotive 4 auto’s die in 2021 in de verkoop gaan

4 auto’s die in 2021 in de verkoop gaan

by SanderW013

2020 was een moeilijk jaar voor de autobranche en naar verwachting blijft de verkoop van nieuwe auto’s beperkt in 2021. Zo worden er minder nieuwe leaseauto’s verkocht omdat vaker vanuit huis gewerkt wordt en zullen consumenten naar verwachting voorzichtiger zijn met de aanschaf van een nieuwe auto vanwege oplopende werkeloosheid. De vraag naar tweedehandsauto’s was echter groter dan ooit tevoren. Kopers van een occasion wordt dan ook aangeraden om hun APK check op tijd in te plannen. Uiteraard komen er in 2021 gewoon nieuwe modellen op de markt. Wil jij je leasevloot uitbreiden in 2021? Dit zijn de 4 opvallendste nieuwe modellen.

 

Audi e-tron GT

 

Het elektrische e-tron-assortiment wordt in 2021 door Audi uitgebreid met de GT. Het ontwerp doet denken aan de Porsche Taycan en ook de technische basis wordt gedeeld door de twee modellen. De Audi e-tron GT maakte zijn debuut op het autosalon van Los Angeles. Het uiteindelijke productiemodel volgt aan het begin van 2021. Met een capaciteit van 90 kWh belooft de e-tron een bereik van 400 kilometer. Het 800-voltsysteem zorgt ervoor dat het accupakket binnen 20 minuten opladen weer op 80 procent van zijn volledige capaciteit is.

 

Opel Mokka

 

De nieuwe Mokka verliest de X in zijn naam en komt beschikbaar in een elektrische versie. De tweede generatie wordt eind 2020 gepresenteerd en is vanaf begin 2021 verkrijgbaar. De compacte SUV zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn als elektrische variant, later zal Opel ook verbrandingsmotoren aanbieden. Volgens Opel is de cross-over nog geschikter voor rijden in de stad dan zijn voorgangers.

 

Dacia Spring

 

De Dacia Spring is een betaalbare elektrische stadswagen die in 2021 door Dacia wordt gepresenteerd. Het is het eerste 100% elektrische productiemodel. Dacia belooft een actieradius van 200 kilometer. Het ontwerp is gebaseerd op de 3 kernwaarden van Dacia: eenvoud, duurzaamheid en toegankelijkheid. Een prijsindicatie is tot nu toe nog niet beschikbaar.

 

Mercedes S-Klasse

 

De S-Klasse dient net als in andere jaren als showpaardje op het gebied van innovatie en nieuwe technologie. In een later stadium gaan de andere modellijnen pas profiteren van de nieuwste systemen waar de Mercedes S-Klasse al in 2021 van is voorzien. Het interieur is onder andere voorzien van twee gescheiden displays met een centraal scherm verticaal in de middentunnel geplaatst, net als bij Tesla. De aanwijzingen van de navigatie worden direct in het blikveld van de bestuurder getoond door augmented reality. Alle functies worden eenvoudig bediend via het centrale touchscreen en het multimediasysteem luistert naar spraakcommando’s.

 

Bij het kopen van een nieuwe auto zijn er een hoop dingen om aan te denken, zeker als je van plan bent om deze zakelijk te rijden. Hier lees je wat in jouw situatie de beste en goedkoopste optie is op het gebied van zakelijk rijden.

related posts