Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165
De 5 meest originele relatiegeschenken - Ondernemers Effect
Home Featured De 5 meest originele relatiegeschenken

De 5 meest originele relatiegeschenken

by SanderW013
De 5 meest originele relatiegeschenken

Een leuk en origineel relatiegeschenk bedenken is soms best lastig. Veel van die goedbedoelde cadeaus verdwijnen ergens in een la. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bovendien ook zonde van het geld. Je wilt je klant of leverancier graag verrassen met iets origineels. Een cadeau waar hij of zij echt blij mee is en dat ook echt wordt gebruikt. In de catalogi met relatiegeschenken vind je niet altijd een leuk en origineel relatiegeschenk. Daarom zetten we vandaag even een aantal leuke en originele cadeaus op een rij. Voor je het weet is het namelijk alweer kerst…

Een ‘doe’ cadeau

Een activiteit is altijd welkom en is  bovendien ook een origineel cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een high tea, high wine of high beer voor twee personen. Maar ook een dinerbon voor een 3-gangen diner voor twee personen is leuk om lekker van te genieten. Via de diverse kortingssites boek je een luxe diner al voor een zeer lage prijs. En weet je wat de hobby van je zakenrelatie is? Dan is het ook leuk om het cadeau te personaliseren. Houd iemand van vliegeren? Geef dan bijvoorbeeld een kite-workshop cadeau.

Een praktisch cadeau

Een handig cadeau is een cadeau dat je zakenrelatie ook dagelijks gebruikt. Bedenk dan bij voorkeur wel iets anders dan een pen of muismat. Een ledlamp voor aan je beeldscherm is al een wat origineler cadeau. Of denk bijvoorbeeld aan een sticky of externe harde schijf met veel opslagruimte. En maak het persoonlijk. Stem het bijvoorbeeld af op het beroep of geef het op een speciaal moment zoals op een verjaardag. Een rolmaat is bijvoorbeeld een handig cadeau voor iemand die in de bouw werkt. Deze wordt namelijk elke dag gebruikt. Bij Deble kun je deze rolmaten ook laten bedrukken. Zo zorg je ook voor wat extra promotie van je bedrijf.

Een lichtgewicht, opvouwbare paraplu

Steeds meer mensen reizen met het openbaar vervoer naar hun werk. Maar ook al reis je met de auto: zelfs dan is een lichtgewicht, opvouwbare paraplu altijd praktisch in ons regenachtige land. Er zijn tegenwoordig speciale luxe mini-paraplu’s te koop in een klein plat pakketje. Handig, want dit past in elke tas. Zodra het regent, haal je hem tevoorschijn en druk je op de knop. De paraplu vouwt zichzelf uit. Zo kom je overal droog aan.

Een workshop of weekendje weg

Een ander cadeau dat ook altijd wel zeer welkom is, is een hotelovernachting of een leuke originele workshop. Denk bijvoorbeeld aan bonbons of sushi leren maken. Of een masterclass bij een sterkok. Een hotelovernachting staat natuurlijk gelijk aan een leuk weekendje weg en wie wil dat nou niet? Op de verschillende voordeel- en kortingssites vind je allerlei leuke aanbiedingen van hotelketens. Voor 35 euro heb je vaak al een overnachting.

Een wijnbeluchter

De meeste mensen houden zeker van een goed glas wijn. Decaanteerkannen of wijndoppen hebben de meeste wijnliefhebbers vaak al. Een leuk en origineel cadeau is dan een wijnbeluchter. Deze zorgt ervoor dat de wijn kan ademen terwijl je hem inschenkt. Hij zit verpakt in een mooie houten luxe doos. Zo komt de smaak van de wijn veel beter tot zijn recht.

related posts