Home Personeel Een bedrijf kan niet zonder vertaalbureau

Een bedrijf kan niet zonder vertaalbureau

by SanderW013
Een bedrijf kan niet zonder vertaalbureau

Werk jij als bedrijf zonder vertaalbureau? Dan is dat bijna een schande. Het is 2019 en er is een enorme bevolkingsgroei. Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt zullen je collega’s niet allemaal dezelfde moedertaal hebben. Dat is ook zo met klanten.

Voor elke klant toegankelijk

Als bedrijf ben je bezig met acquisitie, maar op wie richt jij je eigenlijk? Als bedrijf zet je waarschijnlijk verschillende middelen in om je doelgroep te bereiken, maar weet je eigenlijk wie je doelgroep is? Wanneer je een autoverkoper bent, zal je je richten op mensen die een auto willen kopen. Maar het is veel breder dan dat.

Een mooi voorbeeld is een restaurant. De gastvrijheid wordt niet alleen bepaald door de uitstraling van het gebouw of een glimlach van de ober. Het wordt mede bepaald door de taal die zij spreken. Een gast wil zich op zijn gemak voelen en niet hoeven na te denken over zijn aankoop. Doordat een gast langer moet nadenken over de aankoop, wordt een aankoop ook minder impulsief. Als bedrijf wil je dus dat jouw klant zich welkom voelt en niet te veel nadenkt over zijn aankoop. Dit doe je met het spreken van zijn taal.

Je hoeft de taal van je klant niet goed te beheersen

Natuurlijk moet je de informatie aanpassen zodat het begrijpelijk is voor je klant. Maar hiervoor hoef je geen internationale opleiding te volgen. Het mooie aan internet is, is dat je klanten alleen de tekst lezen omdat je ze niet fysiek aanspreekt. Het enige wat jij als bedrijf hoeft te doen is zorgen voor goede inhoud. De inhoud kan je door een goed vertaalbureau zoals Translation Kings laten vertalen. Het voordeel van Translation Kings is dat je niet lang hoeft te wachten op je tekst en gegarandeerd goede kwaliteit hebt.

Translation Kings is een goed vertaalbureau

Als je op zoek bent naar een bedrijf die jouw teksten uitstekend kan vertalen, dan is het zeker de moeite waard om naar Translation Kings te kijken. Zij bieden uitstekende kwaliteit, service en een aantrekkelijke prijs. Het bedrijf werkt met meer dan 1100 specialisten. Ze bieden veel talen aan, zoals: Bosnisch, Bulgaars, Chinees, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Italiaans, Kroatisch, Litouws, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tagalog, Tsjechisch, Turks en Zweeds. Naast veel talen, biedt het bedrijf ook snelle service. Doordat er zo veel specialisten zijn, is er altijd wel iemand die beschikbaar is voor het vertalen van jouw tekst.

related posts