Home Featured Effectieve presentatie doormiddel van een passend sjabloon voor PowerPoint

Effectieve presentatie doormiddel van een passend sjabloon voor PowerPoint

by SanderW013
Effectieve presentatie doormiddel van een passend sjabloon voor PowerPoint

Wordt er in jouw bedrijf of onderneming geregeld gebruik gemaakt van PowerPoint om daar presentaties in te maken bijvoorbeeld? Dan is het wellicht heel fijn om een passend sjabloon te hebben. Een sjabloon PowerPoint, ook wel PowerPoint template genoemd, dat in de gehele organisatie gebruikt kan worden. Over het algemeen worden PowerPoint presentaties “even snel” in elkaar gezet. Vanwege tijdgebrek of haastige spoed wordt er het meeste tijd besteed aan de inhoud van de presentatie. Aan de lay-out of het design van de PowerPoint presentatie wordt niet zoveel aandacht besteed. Een gemiste kans volgens PPT Solutions, want met het design en de lay-out kun je juist uitdragen waar je bedrijf voor staat. Het maken van een presentatie in PowerPoint kan veel makkelijker, productiever en zeker professioneler. Laat een op maakt gemaakt PowerPoint template maken door een professional en profiteer daar met het gehele bedrijf van.

Het gemak van PowerPoint Templates

Bedrijven die nog geen gebruik maken van PowerPoint Templates, maken het zichzelf onnodig moeilijk. Iedere medewerker dient steeds weer opnieuw zijn eigen PowerPoint presentatie te maken inclusief lay-out en design. Het logo van het bedrijf wordt ingevoegd en dan is de tijd meestal wel op. Als er al gebruik wordt gemaakt van een achtergrondkleur of andere kleur accenten, dan wijken die in de presentaties van verschillende collega’s van elkaar af waardoor er een wirwar van designs ontstaat. Door zonder een vast PowerPoint template te werken, zijn de werknemers of collega’s dus onnodig veel tijd kwijt aan het toonbaar maken van een PowerPoint presentatie. Daarbij ontstaat er ook nog eens een verdeeldheid in kleur en lay-out in het bedrijf. Dit is absoluut geen professionele werkwijze, daarbij kan het stukken eenvoudiger. Een op maakt gemaakt PowerPoint Template brengt hier de oplossing.

PowerPoint template laten maken?

Een op maakt gemaakt PowerPoint template zorgt ervoor dat jouw collega’s of medewerkers gemakkelijk een nieuwe presentatie kunnen maken. Als je een PowerPoint template wilt laten maken door PP Solutions dan bepalen wij samen met jou welke slides nodig zijn. Ook bespreken we uitvoerig het design door van de PowerPoint template. We maken een template dat volledig voldoet aan jouw wensen en eisen. Je ontvangt van ons een gebruiksvriendelijke PowerPoint template, dat gemaakt is in de huisstijl van het bedrijf of de organisatie. Doordat de lay-out en het design van de PowerPoint presentatie al is gemaakt is, hoeven je collega’s of werknemers alleen nog maar na te denken over de inhoud. Ze zetten de tekst erin en de afbeeldingen en klaar is de presentatie. Het werken met een op maat gemaakt PowerPoint template scheelt dus enorm veel tijd.

Waaruit bestaat een PowerPoint template?

Een gebruiksvriendelijke, vooraf opgemaakt en eenvoudig in te vullen Powerpoint Template wordt ook wel een Sjabloon PowerPoint genoemd. Een professionele Sjabloon PowerPoint bestaat over het algemeen uit de volgende onderdelen:

 • Voorpagina
 • Inhoudspagina
 • Tekst en beeldslide
 • Afbeeldingsslide
 • Grafiekslide
 • Tabelslide
 • Videoslide
 • Afsluitingspagina

Een goed in elkaar gezet PowerPoint template zorgt ervoor dat jouw bedrijf eenvoudig gebruik kan maken van alle mogelijkheden in PowerPoint. Jullie hoeven alleen maar een keus te maken uit de verschillende kant en klare slides en deze te vullen met tekst, afbeeldingen of cijfers. Met een op maakt gemaakt PowerPoint template zet je dus zonder stress en in een zeer snelle tijd een perfecte presentatie in elkaar.

Het maken van een PowerPoint template uitbesteden

Over het algemeen is het in elkaar zetten van een PowerPoint template een eenmalige grote klus die je eenvoudig kunt uitbesteden aan een professional zoals bijvoorbeeld PPT Solutions. Zolang je de huisstijl van de onderneming niet veranderd, kun je het gemaakte template steeds weer opnieuw gebruiken. Mis je achteraf toch nog een handige functie of mogelijkheid dan kan deze eenvoudig toegevoegd worden.

Alle voordelen van een PowerPoint template op een rijtje

 • Met een PowerPoint template hoef je jezelf nooit meer bezig te houden met de lay-out of het design van je presentatie enkel en alleen nog met de inhoud;
 • De huisstijl van het bedrijf of de onderneming wordt door alle medewerkers doorgevoerd in hun presentaties;
 • Met een op maat gemaakt PowerPoint template straal je eenheid en professionaliteit uit;
 • Een PowerPoint template bespaart tijd, die tijd kan nu gebruikt worden om de inhoudelijke kant van de presentatie te verbeteren.

Ook een op maat gemaakte PowerPoint template nodig? Vraag PPT Solutions om hulp

Jij geeft aan wat je wensen en eisen zijn op het gebied van een sjabloon PowerPoint en wij maken deze voor jou op maat. Met de handige plug-in Slidebuilder die we implanteren, kan iedereen in jouw organisatie zonder enige moeite een professionele en inspirerende presentatie maken! Op elk niveau biedt PPT Solutions eventueel ook individuele trainingen aan. Neem vrijblijvend contact op en laat ons vertellen wat wij voor jouw bedrijf of onderneming kunnen betekenen.

related posts