Home Personeel Efficiënt werken? 3 handige microsoft trainingen voor ondernemers

Efficiënt werken? 3 handige microsoft trainingen voor ondernemers

by SanderW013

Microsoft heeft een groot aantal standaard oplossingen ontwikkeld voor op de werkvloer. Voor ondernemers is het dan ook belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden. Zeker nu vrijwel iedereen dagelijks met een computer in de weer is, heeft het zin om te investeren in kennis over de mogelijkheden die Microsoft biedt.

Zeker voor ondernemers is er vaak nog veel meer te halen uit de functionaliteit van de Microsoft-pakketten. Wil je efficiënter werken? Een training in een van de volgende software-oplossingen zouden hoog op je prioriteitenlijstje moeten staan.

Training #1: Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is bij veel bedrijven over de hele wereld de absolute standaard. Iedereen kent natuurlijk Word, Excel en PowerPoint – allen onderdeel van Office – maar er is nog veel meer waar je mee kunt werken. Denk bijvoorbeeld aan OneDrive, waarmee gemakkelijk online gewerkt kan worden. Een training in Office 365 is handig voor iedereen, van werknemer tot manager.

Training #2: Microsoft Azure

Microsoft Azure is het platform voor cloud-computing dat Microsoft aanbiedt. Microsoft Office 365 draait daar bijvoorbeeld op, maar je kunt als bedrijf nog veel meer doen met de cloud. Denk bijvoorbeeld aan dataopslag, aan het draaien van virtuele servers, of aan het aanbieden van databasediensten. Azure is de grootste en meest gebruikte oplossing voor al deze diensten. Als het voor jouw bedrijf interessant is om in de cloud te gaan werken – en dat geldt eigenlijk voor alle bedrijven, want er is vrijwel altijd toegevoegde waarde te halen uit Azure – dan is een azure cursus zeker geen overbodige luxe.

Training #3: Microsoft Teams

Microsoft Teams is de nieuwste manier waarop Microsoft het werken probeert te vereenvoudigen. De app is helemaal afgestemd op de werkvloer, en maakt het vooral makkelijk om samen te werken in – de naam zegt het al – teamverband. Maar ook buiten het team, bijvoorbeeld met klanten of externe partijen, kun je heel makkelijk communiceren, documenten delen en samenwerken.

Werk je nog niet met Microsoft Teams? Dan is het handig om een training te volgen! Voor ondernemers die een manier zoeken om de interne en externe communicatie te verbeteren, en om het samenwerken te vergemakkelijken, is dit een absolute aanrader.

Volg een training in Microsoft

Wil je meer weten van de mogelijkheden met Microsoft? Voor ondernemers is het zeker de moeite waard om een aantal cursussen te volgen. Daarmee vergroot je de mogelijkheden om samen te werken.

related posts