Home Evenementen Entertainment inhuren voor je event? 4 creatieve voorbeelden

Entertainment inhuren voor je event? 4 creatieve voorbeelden

by SanderW013
Entertainment inhuren voor je event

Je hebt een leuk evenement gepland, maar bent nog op zoek naar vormen van entertainment. Dat is natuurlijk altijd even lastig, want wat moet je nou doen? Met deze vier creatieve voorbeelden lukt het jou gemakkelijk om het juiste soort entertainment toe te voegen aan jouw aankomende event.

Kijk altijd goed naar je doelgroep en naar de inhoud van het event. Niet iedere artiest of soort entertainment past bij iedereen. Je wilt natuurlijk wel dat de bezoekers net zo enthousiast zijn als dat jij bent. Wil je van je event een themafeest maken? Dan hebben wij hier originele ideeën voor een themafeest!

Uhm, ober?

Catering is tijdens een event altijd belangrijk, want een hapje en een drankje hoort erbij. Huur een acteur in die als ober die avond dienst heeft. Hij kan allerlei grapjes uithalen, maar niemand die weet dat het bij de act hoort! Verrassende gezichten en verhalen die nog lang zullen na sluimeren zijn het resultaat van dit bijzondere entertainment. Zorg er natuurlijk wel voor dat de geintjes van de acteur-ober niet zo groot worden dat de gasten er last van hebben.

Muzikale versnapering

Muziek! Mag zeker niet ontbreken. Je kunt een artiest boeken die voor muzikale entertainment zorgt. Ga voor Nederlandstalig met Nielson, een feestje met Gerard Joling, Country met Waylon of voor een ouwe rot in het vak zoals Rob de Nijs. Maar je kan ook voor een band boeken zoals The Blues Brothers Tribute Band. Dansen maar!

In elke hoek van de kamer

Zie je daar links iemand die tarotkaarten leest en kun je rechts airbrush tattoo’s nemen? Deze manieren van entertainment geven jouw event iets extra’s. Huur steltlopers in en zet ergens anders levende standbeelden neer. Zo gebeurt er overal iets in de ruimte en raakt niemand met dit soort entertainment uitgekeken en uitgespeeld.

De rode draad door de avond

Je wilt misschien je gasten verwelkomen, vertellen over de aankomende activiteiten of een artiest aankondigen. Dat je dit lastig vindt is helemaal niet zo gek. Dit is immers een vak apart en niet iets waar iedereen zich prettig bij voelt. Daarom kun je een presentator inhuren die dit taakje voor jou overneemt. Hij of zij weet van de avond een show te maken, praat alle eindjes gemakkelijk aan elkaar en maakt bruggetjes die je zelf niet zou bedenken. Met een goede presentator hangen de gasten aan zijn of haar lippen en loopt de avond gestroomlijnd. Dan kun je zelf ook heerlijk genieten van het event.

related posts