Home Featured Financier je bedrijfspand met de zakelijke hypotheek van Mogelijk

Financier je bedrijfspand met de zakelijke hypotheek van Mogelijk

by SanderW013
Financier je bedrijfspand met de zakelijke hypotheek van Mogelijk

Heb je een kantoorpand op het oog, maar weet je haast wel zeker dat de bank je daar geen hypotheek voor kan verstrekken? Geef de moed dan niet op, want er zijn genoeg alternatieve financieringsvormen om een hypotheek voor je kantoorpand (of winkelpand) beschikbaar. De zakelijke hypotheek van Mogelijk is daar een goed voorbeeld van. 

Een zakelijke hypotheek gefinancierd door investeerders

Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft een uniek financieringsconcept opgezet waarbij jouw zakelijke vastgoed wordt gefinancierd door investeerders. In tegenstelling tot crowdfunding, brengt Mogelijk één-op-één financieringen tot stand. Peer-to-peer dus. 

De private investeerders zijn vaak ondernemers of ex-ondernemers die jongere ondernemers willen helpen en hun vermogen willen laten renderen. Een win-win situatie voor zowel jou als de investeerder. Jij hoeft namelijk geen weken meer te wachten op eventuele goedkeuring van de bank. Vaak is de financiering via Mogelijk al binnen een week of twee weken rond. Zo kun jij je focussen op datgeen wat jij het liefste doet: ondernemen. 

De voorwaarden van een zakelijke hypotheek via Mogelijk

Het financieringsconcept van Mogelijk Vastgoedfinancieringen biedt echt een uitkomst voor ondernemers waarbij de aanvraag voor een zakelijke hypotheek bij een bank niet is goedgekeurd. Nu ben jij natuurlijk wel benieuwd wat je te wachten staat als je een zakelijke hypotheek aanvraagt. De voorwaarden zijn erg gunstig. Zo kun je een financiering aanvragen vanaf €50.000 en tot €2.000.000. Ook heb je de mogelijkheid om tussentijds extra boetevrij af te lossen. 

Zekerheid voor beide partijen

Om zekerheid te bieden aan de investeerder, fungeert het pand als onderpand voor de lening. Mocht de geldlener de aflossing of rente niet meer kunnen betalen, dan staat het eerste recht van de hypotheek 1 op 1 op de naam van de investeerder. Daarnaast tekent de geldlener altijd in privé mee. Ondernemers die voor Mogelijk kiezen, kunnen rekenen op zeer snelle doorlooptijden. Een ondernemer heeft doorgaans binnen een week al goedkeuring op de offerte. Zo kun jij snel weer door met ondernemen. 

related posts