Home Featured Inspiratie: 10 unieke visitekaartjes die eruit springen!

Inspiratie: 10 unieke visitekaartjes die eruit springen!

by Jaro Broeklander

Als zelfstandig ondernemer moet je een visitekaartje hebben. Zo kun je overal waar je komt eenvoudig je gegevens achterlaten. Op een visitekaartje staan de contactgegevens én je bedrijfslogo. Daarnaast maak je met een visitekaartje vaak een eerste indruk. Je wilt natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten. Met een ‘standaard’ visitekaartje spring je er nu niet bepaald uit. Kies dus voor een uniek concept. Geen inspiratie? Hieronder 10 unieke visitekaartjes die eruit springen!

Visitekaartje

Hoewel online marketing steeds belangrijker wordt, kun je offline marketing niet overslaan. De tijd van flyers verspreiden en mensen persoonlijk benaderen mag dan langzamerhand ten einde komen, maar het visitekaartje mag beslist niet ontbreken. Al helemaal met een ‘uniek’ visitekaartje laat jij een goede eerste indruk achter. Zo zal die potentiële klant jouw bedrijf niet zo snel vergeten! Hieronder X unieke visitekaartjes ter inspiratie!

1. Ursa Major

Dit bedrijf dat Facecream verkoopt, ontwikkelde een origineel visitekaartje verwijzend naar het gelijknamige sterrenbeeld! Creatief bedacht!

2. Tam Cargo

Pakketdienst Tam Cargo zorgt er met dit visitekaartje voor dat mensen die het kaartje ontvangen niet snel vergeten waar het bedrijf voor staat. Wat een uniek concept!

Lees ook: Welke marketingstrategie past bij mij?

3. Mikey Burton

Mikey Burton laat zien dat simpel niet perse saai hoeft te zijn!

4. Kindred Studio

De Illustrators van Kindred Studio hebben hun skills ook ingezet om een prachtig visitekaartje voor hun eigen dienst te ontwerpen. Dit visitekaartje met ‘voelbare’ lijnen springt er echt uit!

5. Vrrb

De webdesigners van Vrrb hebben goed gebruik gemaakt van kleur. Zij hebben ervoor gekozen om visitekaartjes in meerdere kleuren te maken. Alle visitekaartjes zijn vrij simpel, maar vallen toch op door de felle kleur!

Lees ook: 6 tips voor een perfect marketingplan!

6. Staci Paul

Dit visitekaartje is het meest unieke ontwerp van deze lijst. Staci Paul is een fotografe en grafisch ontwerper met een passie voor de natuur. Dit laat ze geweldig terugkomen in haar visitekaartje van hout! Niet voor de low-budget ondernemer, maar zeker eentje om te onthouden!

7. Colorplan

Het bedrijf Colorplan heeft er voor gekozen om drie kleuren te gebruiken op hun visitekaartje. Roze, lichtblauw en groen. Deze kleuren passen zoals je kunt zien prachtig bij elkaar. Een geweldig uithangbord voor dit bedrijf!

8. The Number Mill

Dit bedrijf focust zich op business management en accountancy. Zij hebben gekozen voor een vintage uitstraling. Een beetje druk, maar dit visitekaartje vergeet je niet snel!

9. JPF

Dit Sportbedrijf met spelersmakelaars heeft meerdere voetballers onder contract staan. Zij hebben ervoor gezorgd dat hun branche meteen duidelijk is op het visitekaartje!

10. Broke Bike Alley

Deze fietsenmaker heeft echt aandacht besteed aan het ontwerp van zijn visitekaartje. De Canadese Terry Miller heeft een ijzeren visitekaartje ontworpen wat de vorm heeft van een fictieve tool!

Wat vind jij het meest unieke visitekaartje? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Fotos via: Ultralinx

related posts