Home Personeel Jouw cv mooi opmaken? Gebruik deze 5 tools!

Jouw cv mooi opmaken? Gebruik deze 5 tools!

by SanderW013
Jouw cv mooi opmaken Gebruik deze 5 tools!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Om te reageren op vacatures op een vacaturebank moet je bijna altijd je cv opsturen. Naast jouw motivatie om voor een bedrijf te willen werken, is jouw vorige werkervaring voor een werkgever erg belangrijk. Bij jouw sollicitatie is dit dan ook het eerste waar naar zal worden gekeken. Met een creatief cv dat goed in elkaar zit zul jij opvallen tussen andere kandidaten. Door jouw cv mooi op te maken heb jij dus direct een streepje voor! Je kunt natuurlijk zelf in Word of InDesign aan de slag gaan, maar er zijn online ook gratis programma’s te krijgen waarmee jij je cv mooi kunt opmaken. In de volgende programma’s kun je jouw werkervaring invullen in een voorgemaakt template of sjabloon: super easy dus.

1. Do You Buzz

Do You Buzz is een Engelse website waarop je jouw cv kunt maken in verschillende standaard templates. Je kunt het bestand opslaan in een web-versie of PDF, maar ook in een versie die geschikt is om op social media te uploaden. Zo bereik jij direct je hele netwerk en kan jouw zoektocht naar een baan makkelijk worden gedeeld!

2. CVMKR

Nog zo’n handige Engelse sites met gratis templates is CVMKR. In hun gratis sjablonen kun je eenvoudig een heel mooi cv samenstellen, maar tegen een kleine betaling zijn nog veel meer opties beschikbaar.

3. Visualize Me

Dit is een hele toffe tool waarin je jouw cv kunt opmaken als infographic!

4. CV Voorbeeld.nl

Op deze Nederlandstalige website creëer je een opvallend cv in 5 stappen. Ook bieden ze een aantal goedkope sjablonen aan.

5. Beaks

Wil jij toch graag je cv opmaken in Word? Bij Beaks vind je zeven templates met verschillende thema’s die je gratis kunt downloaden. Ze geven je er direct een aantal tips bij. Handig!

Aan de slag met deze tools en maak je cv mooi op!

Hopelijk heb jij door dit artikel inspiratie gekregen om je cv mooi op te maken! Doe ook nog een even een check van de inhoud van je cv, bijvoorbeeld welke vaardigheden erop moeten en welke je misschien wel weg kunt laten. Meer tips voor een goede inhoud van je cv lees je in dit artikel. En onthoud: het perfecte cv voorbeeld bestaat niet. Kies gewoon een layout en tekst die bij jou past en jouw cv geeft een potentiële werkgever vanzelf een idee van wie jij bent en wat je kunt. Als je cv klaar is kun je deze uploaden bij een vacaturebank zodat hij direct zichtbaar is voor meerdere werkgevers. Zo kun jij ook zelf door werkgevers worden benaderd voor interessante functies!

related posts