Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165
Organiseer een heerlijke paasbrunch voor je personeel! - Ondernemers Effect
Home Featured Organiseer een heerlijke paasbrunch voor je personeel!

Organiseer een heerlijke paasbrunch voor je personeel!

by SanderW013
Organiseer een heerlijke paasbrunch voor je personeel

Binnen veel bedrijven is het de gewoonte om rond Kerst groots uit te pakken. Leuke kerstpakketten, gezellige diners voor personeel en eventueel aanhang en natuurlijk een leuk versierd bedrijf. Maar tegenwoordig is het met Pasen ook steeds vaker raak. Dat betekent leuke versiering binnen het bedrijf, overal paaseitjes om tussendoor even mee te pakken en om het helemaal af te maken is het een origineel idee om een heerlijke paasbrunch voor het personeel te organiseren. Organiseer jij een paasbrunch voor je personeel? Wij geven een aantal tips!

De paassfeer

Een paasbrunch was in het verleden vaak iets dat je met je gezin of je naaste familie deed. Tegenwoordig is het helemaal niet gek om zoiets zakelijk aan te pakken. Waarom zou je in de aanloop naar Pasen alles een vrolijke voorjaarssfeer geven en er daarna niets meer mee doen? Als je chocolade eieren gaat bestellen voor bij de receptie en voor op tafel in de kantine, waarom dan niet gelijk de ingrediënten voor een leuke paasbrunch mee bestellen? Met lekkere broodjes, gekookte eieren en een lekker glaasje jus d’orange is een paasbrunch in een handomdraai geregeld.

Eieren

Op een paasbrunch kunnen eieren natuurlijk niet ontbreken. Zorg voor een flinke voorraad gekookte eieren en laat ze eventueel afkoelen om ze tijdens de lunch allemaal paraat te hebben. Daag je personeel uit voor een spelletje ‘eitje-tik’ om de competitie tussen het personeel op een leuke manier een beetje aan te wakkeren. Zijn er kinderen bij de paasbrunch, geef hen dan de mogelijkheid hun eieren te beschilderen. Dat wordt gelijk een gezellige boel!

Eieren zoeken

Om de paassfeer er gelijk lekker in te brengen, zet je ter decoratie gezellige paastakken neer met leuke versiering erin. Zorg dat de kleur geel her en der terugkomt, dat is de kleur die bij Pasen hoort. Zorg daarnaast dat er overal schaaltjes paaseitjes staan en natuurlijk krijgen de kinderen een chocoladepaashaas. Maar wat is Pasen nou zonder paashaas en eieren zoeken? Laat iemand binnen én buiten het bedrijf eieren verstoppen. Je zult zien dat zowel jong als oud ervan geniet om zoveel mogelijk eieren te zoeken. Wie de meeste eieren heeft, krijgt een klein presentje en natuurlijk mag iedereen z’n buiten zelf houden.

Maak er iets leuks van met het hele bedrijf. Luid het voorjaar in met z’n allen en geniet van jullie gezamenlijke paasbrunch op de zaak!

related posts