Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165
Populaire relatiegeschenken 2018 - Ondernemers Effect
Home Featured Populaire relatiegeschenken 2018

Populaire relatiegeschenken 2018

by SanderW013
Populaire relatiegeschenken 2018

Wanneer je waardering wil tonen aan je zakelijke relaties, denk je al snel aan het geven van een mooi relatiegeschenk. Om het juiste effect te bereiken, is het echter wel belangrijk dat je altijd kiest voor relatiegeschenken die goed passen bij de ontvanger. Sta vooraf dus altijd stil bij de betekenis achter het geschenk en de boodschap die je ermee wil overbrengen. Je wil immers wel het juiste gevoel achter laten bij je zakelijke relaties. Heb je geen of weinig inspiratie? Wij zetten enkele populaire relatiegeschenken voor je op een rij!

Groene relatiegeschenken

Bij ‘groen’ heb je wellicht gelijk de associatie met duurzaam of verantwoord. Maar met groene relatiegeschenken, bedoelen we hier ook letterlijk groen. Wil jij je relaties écht een origineel geschenk geven? Kies dan voor een cadeau dat niet alleen de werkplek opvrolijkt, maar ook nog eens gezond is. Mooie planten zuiveren de kantoorlucht, zorgen voor extra zuurstof en geven een aangenaam gevoel. Bovendien heb je de mogelijkheid om, door te kiezen voor een specifieke bloem of plant, een mooie symbolische boodschap over te brengen. Zo staat een olijfboom bijvoorbeeld symbool voor geluk en vrede en zou het geven van een chrysant de ontvanger een gelukkig en gezond leven geven. Het groene geschenk is dus niet voor niets steeds populairder aan het worden!

Relatiegeschenken met een persoonlijke touch

Relatiegeschenken met een persoonlijke opdruk, zijn ook in 2018 mateloos populair. Door een persoonlijke boodschap, naam of logo op een relatiegeschenk te drukken, geef je het cadeau een leuke persoonlijke touch. Zeker door het plaatsen van een persoonlijke boodschap, geef je extra betekenis aan het geschenk. De ontvanger voelt hierdoor dat er echt tijd en aandacht gestoken is in het geschenk, waardoor de getoonde waardering oprechter overkomt. Kiezen voor een relatiegeschenk met opdruk, wil echter allang niet meer zeggen dat je voor een standaard mok, pen of T-shirt moet kiezen. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het kan gepersonaliseerd worden!

Duurzame relatiegeschenken

Steeds meer mensen, en dus ook jouw zakelijke relaties, hechten belang aan de herkomst van producten. Duurzame artikelen winnen steeds meer terrein. Ook de verkopers van relatiegeschenken hebben dit opgemerkt: duurzaam is hip. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat ontvangers graag duurzame relatiegeschenken ontvangen. Zij vinden deze cadeaus beter en aantrekkelijker. Bovendien is het goed voor de reputatie van je bedrijf, omdat ondernemingen die duurzame geschenken geven een positief signaal afgeven. Relaties zien deze bedrijven als maatschappelijk betrokken en ethisch verantwoord. Kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk is daarom een ontzettend goed idee!

related posts