Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165
Redenen waarom jij op de fiets naar werk moet gaan! - Ondernemers Effect
Home Kantoor Redenen waarom jij op de fiets naar werk moet gaan!

Redenen waarom jij op de fiets naar werk moet gaan!

by SanderW013
Redenen waarom jij op de fiets naar werk moet gaan!

De auto pakken om naar het werk te gaan is bijna routine geworden, terwijl je fiets ongebruikt in het kleine schuurtje in je achtertuin staat te wachten om het zonlicht te zien. De fiets pakken naar je werk klinkt misschien niet het allerleukst als je al een lange, vermoeiende dag te wachten staat maar het heeft een hele hoop voordelen.

Je bent gezonder dan je collega’s

Wedden dat jij als een van de weinige op de fiets aankomt op werk? Zij stappen met een ochtendhumeur van hier tot Tokyo uit hun auto’s terwijl jij steeds fitter en fitter wordt door het fietsen. Heb je jongere collega’s die opscheppen over hoe vaak zij wel niet naar de sportschool gaan? Met regelmaat naar werk fietsen heeft hetzelfde effect als een of twee keer fitness in de week.

Het geeft een goed gevoel

Bij een negen tot vijf kantoorbaan is de kans klein dat je veel beweegt, behalve dan het tripje naar het koffiezetautomaat en terug. Fietsen kan daarom jouw kans zijn op dagelijkse beweging. Je hoeft er zelfs geen tijd voor vrij te maken in je drukke werkschema. Ook is het wetenschappelijk bewezen dat beweging je gelukkiger maakt, omdat je hormonen aanmaakt zoals endorfine. Je ochtend dus goed beginnen? Stap dan op de fiets!

Een fiets van de zaak

Elke dag de auto nemen in plaats van de fiets brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Benzine, parkeerkosten en laten we het niet eens hebben over de verzekeringen. Wist je dat je via de zaak vaak heel goedkoop een fiets kunt krijgen? Dit bespaart alle ellende van de auto. Veel bedrijven bieden al een fietsvergoeding, of een werkkostenregeling voor het kopen van een fiets. Je kan ook een e-bike leasen, een elektrische fiets maak je leven net wat makkelijker.

Je vermijdt het spitsuur

Is het geen heerlijk idee om de files te vermijden? Met de fiets kan je in je eigen tempo gaan en staan waar je maar wilt. Niet meer millimeters vooruit schuiven met de auto in de hoop dat de je elk moment weer harder kan rijden. Als je je per ongeluk hebt verslapen en je al zuchtend naar de radio luistert die de laatste verkeersupdates geeft, zet jij die radio uit en pak je je e-bike uit de schuur. Die verkeersupdates maken voor jou niks meer uit, want jij komt gewoon op tijd.

related posts