Home Ondernemen Relatiegeschenken laten bedrukken: dit zijn de mogelijkheden

Relatiegeschenken laten bedrukken: dit zijn de mogelijkheden

by Redactie Ondernemers Effect
Relatiegeschenken laten bedrukken dit zijn de mogelijkheden

Wat is er nou leuker dan het krijgen van cadeautjes? Niets toch? Op een geluksmomentje kan je als bedrijf inspelen door relatiegeschenken te laten bedrukken met jouw logo of je eigen ontwerp om dit vervolgens als cadeau uit te delen. Het is een leuke manier om klanten en relaties te bereiken en zo zorg jij er voor dat er een positieve associatie met jouw bedrijf- of organisatienaam ontstaat! We nemen een kijkje naar verschillende ideeën voor gepersonaliseerde relatiegeschenken. Er zijn namelijk mogelijkheden genoeg.

Chocolade cadeau doen

Chocolade valt bij (bijna) iedereen wel in de smaak, wie maak je nou niet blij met een lekker stuk chocolade?  Wat het nog leuker maakt is om gepersonaliseerde chocolade cadeau te doen. Wat voor een reep kies jij? Laat de wikkel van jouw reep chocolade bedrukken met jouw logo of design, deel het uit aan relaties en klaar. Gegarandeerd succes!

Behalve repen zijn er nog veel meer originele ideeën om chocolade cadeau te doen. Bijvoorbeeld een geschenkblik. Door de corona pandemie werken veel mensen noodgedwongen vanuit huis en misschien heeft u bepaalde collega’s of zakelijke relaties al een tijd lang niet ‘live’ gezien. Hoe leuk is het dan om via een gepersonaliseerd cadeautje, dat precies door de brievenbus past, te laten zien dat u aan hen denkt.

Bedank je klanten

Bedank je klanten

Een ander leuk idee om bedrukte relatiegeschenken in te zetten is om huidige of nieuwe klanten te bedanken voor bijvoorbeeld een aankoop. Voeg bij bestellingen een cadeautje toe met jouw logo en/of design. Of het presentje nou groot of klein is maakt niet uit: het geeft een positief beeld over jouw organisatie weer. Welke uiteraard altijd gewenst zijn binnen een organisatie. Met bedankjes klanten laat je de waardering richting je klanten blijken en daarnaast is het een ideale kans om je bedrijfsnaam extra te promoten. Er zijn genoeg redenen dus om een bedankje weg te geven aan relaties.

Verras relaties op feestdagen

Ideale momenten om jouw relaties blij te maken met originele relatiegeschenken, zijn feestdagen. Verwen jouw personeel en/of collega’s met een gepersonaliseerd cadeau dat perfect bij de feestdag past. Voor iedere feestdag zijn er bijpassende geschenken te bedenken. Zo kan je met Pasen blikken laten bedrukken met paaseitjes er in of een pakket versturen met een gepersonaliseerd paasontbijtje.  Rond Kerst is het juist leuk om een mini kerstboom voor op bureau te versturen of een heerlijke kersttaart in een persoonlijk verzenddoosje. Diverse mogelijkheden afhankelijk van een feest- en of themadag.

related posts