DELEN

Vergaderen is natuurlijk als het goed is altijd zakelijk, anders heet de bijeenkomst geen vergadering maar een netwerkborrel. Of het gepast is om whisky te serveren bij een zakelijk overleg is maar zeer de vraag. Je kunt het doen als het overleg plaatsvindt met een zeer goed bevriende zakenrelatie dan is er wellicht geen bezwaar om een glas Famous Grouse te schenken. Maar als het om een overleg gaat met een nieuwe klant dan is het vaak niet gepast om met whisky aan te komen. Dan kun je beter wachten tot het overleg is afgelopen en na afloop een glas whisky aanbieden, zeker als er goede zaken zijn gedaan tijdens de vergadering.

Waar koop ik een goede whisky voor een zakelijk overleg?

Ook voor een goede whisky kun je prima online terecht. De beste whisky aanbiedingen vind je vaak in winkels die hun whisky via het internet verkopen. Zij hebben immers geen hoge kosten van een winkel en personeel om de dranken te verkopen. Daardoor kun je online vaak goedkopere whisky vinden dan wanneer je naar een slijterij in de buurt gaat. Je kunt de whisky ook nog mooi laten inpakken als je de fles cadeau wilt geven aan een gewaardeerde zakenrelatie. Deze zal dat zeker waarderen en wie weet zorgt het voor een mooie deal of een langdurige vruchtbare samenwerking. Wees wel zeker van je zaak en bied alleen een fles whisky aan als je zeker weet dat de ander dit ook echt drinkt en waardeert. Niets is immers zo zonde als een fles goede whisky die achterin een voorraadkast belandt omdat de ontvanger nu eenmaal liever port of wijn drinkt.

Daarom is whisky zo populair in het zakenleven

Whisky is een populaire drank bij zakenmensen. Het is een drank waarvan je geniet, die je normaal gesproken niet met grote slokken achterover slaat. Veel mensen drinken een glas whisky met gepaste aandacht en daarom is deze drank nog steeds enorm populair. Wereldwijd wordt whisky overal gedronken in het zakenleven, menig deal is met een goed glas, al dan niet voorzien van twinkelende ijsblokjes, beklonken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here