Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165
Verwelkom je klanten in het nieuwe jaar met deze 3 tips - Ondernemers Effect
Home Ondernemen Verwelkom je klanten in het nieuwe jaar met deze 3 tips

Verwelkom je klanten in het nieuwe jaar met deze 3 tips

by SanderW013
Verwelkom je klanten in het nieuwe jaar met deze 3 tips

De decembermaand is de maand bij uitstek om dingen weg te geven. Veel bedrijven doen dit met Sinterklaas of Kerst, maar ook de jaarwisseling is een prima gelegenheid om iets leuks aan te bieden. Immers, tijdens Sinterklaas en Kerst krijgen mensen al genoeg. Verwelkom klanten daarom in het nieuwe jaar met deze 3 tips.

1.      Iets lekkers

Iets wat het altijd goed doet, is zoetigheid. Er is toch niets leukers dan een snoeppot met logo weggeven om mensen de hele dag door te laten genieten van hun favoriete snoepje? Vul de pot met dropjes of perpermuntjes, dat is altijd goed, en zorg dat je logo niet te missen is. Mensen zullen de pot snel leegeten en daarna vullen met hun eigen favoriet. Ze zien jouw logo dus de hele dag door en dat is precies wat je wilt. Een positieve associatie bij jouw bedrijf en je logo de hele dag op het netvlies van de ontvanger van je cadeau.

2.      Handige opbergers

Je kunt zo’n snoeppot vol lekkers misschien haast niet weerstaan, maar als je het wat multifunctioneler wilt maken, is blikken laten bedrukken voor je bedrijf misschien een goed idee. Niet alleen handig, maar ook duurzaam. Uitstekend dus bij de start van het nieuwe jaar, wanneer iedereen vol goede voornemens zit en de boel graag opgeruimd wil hebben. Ook een blik met je bedrijfslogo kun je natuurlijk vullen met een lekkernij, maar de ontvanger kan hem daarna voor allerlei doeleinden hergebruiken. Niet alleen als snoeppot op het bureau, maar ook als handig bewaarblik in de keuken of bijvoorbeeld als pennenbakje. Opbergers komen altijd van pas, in alle soorten en maten.

3.      Een groen cadeau

Tegenwoordig is het ook helemaal niet gek om iets duurzaams weg te geven dat niet achterin de kast belandt. Waarom zou je niet investeren in iets natuurlijks? Er zijn leuke setjes om eigen bloemen of planten in op te kweken en bloembollen weggeven rond de jaarwisseling kan ook prima. Of wat dacht je van leuke setjes met voer voor de vogels? De ontvanger heeft in elk geval lang profijt van jouw cadeau en je imago als verantwoord bedrijf krijgt er ook een mooie boost van. En zeg nou zelf, een groen cadeau is toch minstens zo leuk om weg te geven?

Kortom, klanten verwelkomen in het nieuwe jaar kan op talloze manieren. Kies een cadeau dat bij jou én je klant past en maak er samen een mooi nieuw jaar van.

related posts