Home Featured Waarom zou je als bedrijf een ijsbaan huren?

Waarom zou je als bedrijf een ijsbaan huren?

by SanderW013
Waarom zou je als bedrijf een ijsbaan huren

Als eigenaar van een bedrijf wil je jouw personeel natuurlijk tevreden houden. Dit doe je allereerst door hen een marktconform salaris te bieden. Daarnaast zorg je voor een prettige werkomgeving en een goede sfeer tussen de collega’s onderling. Het is echter ook zaak om jouw personeel zo nu en dan te belonen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt ze rond de kerst bijvoorbeeld een leuk kerstpakket geven. Het is ook goed om zo nu en dan een feestje te geven voor het personeel. Dit is goed voor de onderlinge sfeer en bovendien leren collega’s elkaar zo eens kennen buiten de werkvloer. Althans, wanneer je het feest op een locatie geeft. Je kunt er echter ook voor kiezen om een evenement op de bedrijfplek zelf te houden. Er zijn voldoende mogelijkheden die over een langere periode het personeel bijeen brengen. Zoek je nog een geschikte activiteit? Huur dan eens een ijsbaan!

Gemiddelde Nederlander is dol op schaatsen

Nederland is een schaatsland bij uitstek. Er zijn de nodige kunstijsbanen waar je zelf je rondjes kunt schaatsen, maar menig Nederlander heeft een voorkeur voor het schaatsen op natuurijs. Gezien de opwarming van de aarde is het nog maar de vraag of dit de komende jaren mogelijk is. Er zijn genoeg Nederlanders die het zonde vinden dat zij niet kunnen schaatsen. Daarom is het natuurlijk hartstikke leuk om als bedrijf een ijsbaan te huren. In dat geval kan jouw personeel namelijk toch de ijzers onder binden. En dat terwijl ze hier niet een stad en land voor af hoeven te reizen. Nee, zij kunnen gewoon op het terrein van hun werkgever schaatsen. Hoe gaaf is dat?!

Waarom niet naar een ijsbaan toe gaan?

In Nederland zijn een aantal overdekte ijsbanen waar je lekker kunt schaatsen. Wanneer je met jouw personeel wilt schaatsen, kun je natuurlijk naar zo’n ijsbaan toe gaan. Dit is echter een stuk minder leuk dan een ijsbaan huren voor bij het bedrijf. Waarom? Omdat een overdekte ijsbaan openbaar is. De kans is dus aanwezig dat het hier ontzettend druk is. Jouw personeel heeft zodoende niet veel gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Bovendien zijn er op een openbare ijsbaan vaak de nodige schaatsers aanwezig die rijden met hoge snelheden. Indien jouw personeel niet goed kan schaatsen, kan dit voor problemen zorgen. Zo kan er bijvoorbeeld een botsing ontstaan met alle gevolgen van dien. Hier zit je als ondernemer natuurlijk niet op te wachten. Daarom is het beter om een ijsbaan te huren.

Waar kun je een ijsbaan huren als bedrijf?

Het huren van een ijsbaan brengt kosten met zich mee. Hier zit je als ondernemer natuurlijk niet van te kijken. Je maakt immers gebruik van iets en daar moet je voor betalen. Lijkt het jou wel wat om voor het aankomende personeelsevenement een ijsbaan te huren? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar de mogelijkheden. Allereerst is het handig om te weten dat er bedrijven zijn die zich toeleggen op het verhuren van een ijsbaan aan bedrijven. Zo kun je onder meer bij Ice World terecht voor het huren van een ijsbaan. Deze partij verhuurt ijsbanen voor talloze doeleinden. Zo zijn er ijsbanen te huur voor recreatie, maar ook voor sport. Er zijn zelfs speciale funparks om het helemaal leuk te maken. Je kunt het dus zo bont maken als je zelf wilt. Benieuwd wat jouw personeel ervan vindt? Die staan ongetwijfeld te trappelen om het ijs op te gaan. Een ijsbaan huren is namelijk eens iets anders dan een standaard borrel of een spelletje. Door een ijsbaan te huren voor het eerstvolgende personeelsevenement scoor je ongetwijfeld punten bij jouw personeelsleden!

related posts