Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /srv/www/ondernemers-effect.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165
Zakelijk op reis? 5 ideeën om je relatie mee naartoe te nemen - Ondernemers Effect
Home OndernemenNetwerken Zakelijk op reis? 5 ideeën om je relatie mee naartoe te nemen

Zakelijk op reis? 5 ideeën om je relatie mee naartoe te nemen

by SanderW013
Zakelijk op reis 5 ideeën om je relatie mee naartoe te nemen

Als je een zakenrelatie ontmoet dan wil je natuurlijk dat daar een mooie deal voor je bedrijf uit voortvloeit. Daar moet je soms wat meer moeite voor doen dan alleen maar stevig onderhandelen. Ook kan het zo zijn dat het belangrijk is om een waardevolle zakenrelatie te ontmoeten om het contact warm te houden. Als je in zo’n geval je zakenrelatie in de watten wilt leggen dan ga je natuurlijk niet eten bij het eerste het beste restaurant. Dan verzin je een creatieve plek om je relatie mee naar toe te nemen. Dit is de top 5.

1. Ga golfen op een mooie golfbaan over de grens

Zijn jij en je zakenpartner allebei reisfanaten? Dan kun je een mooie golfreis boeken voor jullie tweeën. De mooiste golfcourses van Europa. Dat kan in Engeland, waar de golfsport zo ongeveer bij de levensstijl van de upper class hoort. Je vindt hier prachtige golfbanen waar je je hart kunt ophalen. Het maakt niet uit of je veel of 1weinig ervaring hebt.

2. Bezoek een belangrijke sportwedstrijd

Als je weet dat je zakenrelatie van autosport houdt dan kun je hem uitnodigen voor een race in de Grand Prix Formule 1. De dichtst bij zijnde races zijn die in Spa-Francorchamps in België, de race op het circuit in Frankrijk of die op Silverstone in de UK. Je kunt een mooie plaats reserveren in een luxe zakenlounge maar wees er wel snel bij want anders vis je wellicht achter het net.

3. Een all inclusive vakantie naar Portugal

Niets is zo relaxt als een vakantie waar je heerlijk in de watten wordt gelegd. Neem je zakenrelatie mee naar Portugal, een prachtig land met fraai natuurschoon. Er is daar ook voldoende ruimte voor mooie golfbanen. Een all-inclusive golf vakantie naar Portugal is dan ook een uitstekend idee. Je kunt logeren in een luxe hotel dat van alle gemakken is voorzien.

4. Een heerlijk relaxweekend met schoonheidsbehandelingen

Wil je je vrouwelijke zakenpartner eens echt verwennen? Neem haar dan mee naar een schoonheidsresort. Dat is nog eens wat anders dan een dagje sauna. Je wordt hier heerlijk verwend met luxe schoonheidsbehandelingen en massages. Tussendoor kun je lekker ontspannen en natuurlijk heerlijk en gezond eten. Voor de lunch worden gezonde en gevarieerde lunchgerechten geserveerd zoals salades en luxe broodjes. Het diner is eveneens uitstekend verzorgd. Jullie zullen beiden als herboren terugkomen en het zal de zakelijke relatie zeker goed doen.

5. Een concert om nooit te vergeten

Is een zakenpartner fan van een bepaalde artiest of groep? Verras hem of haar dan met eerste klas kaarten voor een concert van zijn of haar favoriete band. Het is een kleine moeite om uit te zoeken of de band een toerschema heeft dat in de buurt komt. Een tripje naar ene stad in het buirenland is in veel gevallen ook wel te regelen. Met dit concertbezoek zal je je zakenrelatie zeker een groot plezier doen.

related posts