Home FinancieelAdministratie Zo helpt een urenregistratie app jouw bedrijfsproces vergemakkelijken

Zo helpt een urenregistratie app jouw bedrijfsproces vergemakkelijken

by SanderW013
Zo helpt een urenregistratie app jouw bedrijfsproces vergemakkelijken

Het registreren van de gewerkte uren is voor zowel de werknemers als de werkgevers meestal geen favoriete klus. Het brengt vooral een hoop administratie met zich mee terwijl je jezelf liever met praktischere zaken bezig houdt en je tijd productiever kan inzetten in de onderneming. Gelukkig is er een manier bedacht waardoor het registreren van uren een stuk gemakkelijker en minder tijdrovend wordt. De urenregistratie app zal ervoor zorgen dat de urenregistratie nagenoeg automatisch verloopt. Zowel de werkgever als de werknemer hoeft hier niet of nauwelijks nog tijd aan te besteden. Een urenregistratie app helpt als het ware jouw hele bedrijfsproces vergemakkelijken.

Een urenregistratie die zichzelf regelt

Een bedrijf, hoe groot of klein dan ook, kan niet buiten een nauwkeurige urenregistratie. Natuurlijk kun je een lijst met gewerkte uren bijhouden in Excel. Er zijn ook boekhoudpakketten met een eigen urenregistratiefunctie. Maar het aller handigste is de speciale software voor een digitale urenregistratie. Als deze digitale urenregistratie ook nog eens gekoppeld wordt aan een timetracking app, dan heb je de beste oplossing te pakken. Met een goede urenregistratie app komen namelijk alle geplande uren automatische in de urenstaat terecht. OutSmart is zo’n digitale urenregistratie die gekoppeld is aan een app. Maar de app van OutSmart kan nog vele malen meer, naast de urenregistratie zijn er nog tal van handige functies die processen kunnen automatiseren.

Zijn zoveel handige functies nog wel handig?

De kracht van de urenregistratie app van OutSmart is dat de toegevoegde functies stuk voor stuk zijn aangevraagd door de gebruikers zelf. Zo meldde klanten dat ze het prettig zouden vinden om alle uren van de werknemers te kunnen beheren op één planbord. Ook gaven ze aan dat het fijn is om indirecte uren handmatig toe te kunnen voegen. Deze functies zijn na de meldingen opgenomen in de app. Doordat OutSmart luistert naar klanten en aan de hand van hun opmerkingen nieuwe functies introduceert is deze urenregistratie app één van de meest eenvoudige maar multifunctionele oplossingen die er bestaat.

Niet alleen een urenregistratie app maar veel meer!

Een gemakkelijk te gebruiken urenregistratie app met duidelijke functies en zonder onnodige, moeilijke bijkomstigheden, zo kun je het systeem van OutSmart noemen. Gebruik je deze urenregistratie app, dan gaat de tijdsregistratie van de werknemers in je onderneming min of meer automatisch. Maar deze simpele app heeft nog veel meer te bieden. Ooit begon OutSmart namelijk als app om werkbonnen te digitaliseren. Door de steeds verdergaande uitbreidingen is het systeem geworden zoals het nu is, een all-inclusive app, geschikt voor alle soorten en maten bedrijven.

Andere voordelen van de urenregistratie app

Dankzij deze app heb je nooit meer te maken met zoekgeraakte, onleesbare of onjuist ingevulde werkbonnen. Geen stapels papier meer en ook de onoverzichtelijke administraties die je veel werk bezorgen zijn verleden tijd. Er is een eenduidige aanlevering van informatie omdat elke werknemer zijn uren op dezelfde manier en volgens dezelfde richtlijnen registreert. Maar niet alleen de uren, ook de kilometers, de gedane klussen of andere belangrijke registraties die voor jouw bedrijf gelden, kun je op deze manier binnen laten komen. Je hoeft geen controle meer uit te voeren, want de gegevens kunnen onmogelijk bewust of onbewust verkeerd ingevuld worden. Je hoeft dus nergens meer achteraan, maar hebt wel altijd een up-to-date overzicht van de huidige stand van zaken. Zeer handig, want als er nu een klant belt met een vraag over de werkzaamheden die bij hem zijn uitgevoerd, kun jij direct zijn vraag beantwoorden omdat je eenvoudig kunt terugzien wat er wanneer bij deze klant is gedaan.

Probeer de app gratis uit!

Omdat OutSmart je graag de mogelijkheden wilt laten zien van hun urenregistratie app alvorens je een abonnement afsluit, kun je deze gedurende een maand lang kosteloos uitproberen. Na die maand kun je eventueel overgaan tot het gebruiken van de app door een abonnement af te sluiten voor het lage bedrag van tien euro in de maand. De aller uitgebreidste versie kost nog geen twintig euro per maand.

Koppel en bedenk wat je met de overblijvende tijd gaat doen

Wist je dat je deze app van OutSmart ook kan koppelen aan je al bestaande boekhoudprogramma of EPS? Dit gaat heel eenvoudig waardoor je direct al je gegeven kunt gaan bundelen. Als je de app eenmaal hebt ingesteld en de meeste processen automatisch verlopen, kun je gaan nadenken wat je wil gaan doen met de tijd die je nu overhoudt. Denk ook gelijk aan je medewerkers, want ook zij houden tijd over nu ze niet zelf meer de urenregistraties hoeven bij te houden. Ga je meer klussen aannemen, je werknemers beter opleiding, of ga je zelf wat meer rust nemen?

related posts